Home | News | Downloads | Projects | Articles | Awards | Forums | Chat | Guestbook | About | Arcade
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you



Forum Topics Replies Last Post Info
Older topics
Here you can access all topics posted from May 12th 2005 to Apr 9th 2006 (In read only mode).
1126 15694 9 Apr, 2006, 11:06
In: Last Post[GAME]Learn how to count to...
By: DJ Omnimaga
 

Pages: (3) 1 [2] 3  ( Go to first unread post ) post

 ASCII editor
Harrierfalcon
Posted: 18 Sep, 2007, 16:44


Ultimate Member


Group: Coders Of Tomorrow
Posts: 139
Member No.: 324
Joined: 8 Feb, 2007



QUOTE (dinhotheone @ 18 Sep, 2007, 11:35)
ah, that makes more sense, but it looks like this program is editing homescreen size maps to me.

It is, but it since Dual layer ASCII still requires two layers of ASCII/Homescreen graphics, this would work.


--------------------
I've given up trying to sync all of my sigs at once.
Go look at my UTI Profile and make my life easier. Thnx.
Top
vuurrobin
Posted: 10 Oct, 2007, 11:12


Advanced Member


Group: Members
Posts: 47
Member No.: 1043
Joined: 6 Aug, 2007



I have chanced the dual layer editor so you can create combo's of ascii tokens, save them in a string and use them to edit your map, without having to search for the tokens or flipping the pages.

user posted image

I will probably chance the list displayer so you can have more combo's and so it will load faster. after that I'll work on editing maps with a size other than 8*16

the controls are self explainatory (I hope), it only uses [2nd] [alpha] [y=] [clear] and the arrows.

download
Top
DJ Omnimaga
Posted: 10 Oct, 2007, 12:27


Ragol666


Group: Founder
Posts: 11283
Member No.: 1
Joined: 9 Apr, 2006



you spelled changes as chances x.x don't worry though I got what you mean ^^

Awesome job on this program vuurobin! Now I have too many projects ideas because of this program X_X I'm glad you added saving combinations though it will make things much easier. This sure be worth adding to Omnimaga Calculator RPGs and Programming Tools!


--------------------
user posted image
Join us on IRC on #omnimaga at irc://unitedti.org!
user posted image
Top
vuurrobin
Posted: 23 Oct, 2007, 7:46


Advanced Member


Group: Members
Posts: 47
Member No.: 1043
Joined: 6 Aug, 2007



thanks smile.gif


I have chansed the combolist so it loads faster and has more room for combo's (64 instead of 40). unfortunatly, you will have to convert the string with a program I created if you have a previeus combo string.

I have also chansed the editors so you can create maps other than 8*16. the single layer map can create maps from 1*1 to whatever memory allows, and the duall layer map allows sizes from 1*1 to 8*16.

the programs:

download


and the combostring convertor:

dowload


I will create a menu for it and put everything in 1 program so people don't have those subroutines. I think I will drop the "put multiple maps in program" function, since people uses different variables for choosing the right map and they may want to include some stuff like a list with the monsers that can be found there.
Top
tifreak8x
Posted: 23 Oct, 2007, 8:51


Heart of a Warrior


Group: Admins
Posts: 2138
Member No.: 13
Joined: 10 Apr, 2006



So, with the single layer, I can create 19x19 maps?


--------------------
Projects: AOD Series: 20% | FFME: 80% | Pokemon: 9% | RPGSK: 60% | Star Trek: 70% | Star Trek 83+: 40% | TI-City: 5%
Top
vuurrobin
Posted: 23 Oct, 2007, 8:55


Advanced Member


Group: Members
Posts: 47
Member No.: 1043
Joined: 6 Aug, 2007



yes, 19*19, 8*75, 100*100, it is all possible (although the last one will probably give you an error memory tongue.gif )
Top
tifreak8x
Posted: 23 Oct, 2007, 8:59


Heart of a Warrior


Group: Admins
Posts: 2138
Member No.: 13
Joined: 10 Apr, 2006



I will check it out tonight. If it works, you are my hero biggrin.gif


--------------------
Projects: AOD Series: 20% | FFME: 80% | Pokemon: 9% | RPGSK: 60% | Star Trek: 70% | Star Trek 83+: 40% | TI-City: 5%
Top
DJ Omnimaga
Posted: 23 Oct, 2007, 9:53


Ragol666


Group: Founder
Posts: 11283
Member No.: 1
Joined: 9 Apr, 2006



Phew I was getting worried you ditched this because there wasn't much progress anymore. Glad you finished it smile.gif

Hopefully it may help me if I decide to make a new ASCII RPG smile.gif

I will prbly add to Calculator RPG and programming tools under TI Programming Tools as soon as I have time smile.gif


--------------------
user posted image
Join us on IRC on #omnimaga at irc://unitedti.org!
user posted image
Top
vuurrobin
Posted: 23 Oct, 2007, 15:22


Advanced Member


Group: Members
Posts: 47
Member No.: 1043
Joined: 6 Aug, 2007



nah, I don't ditch projects that fast, I am just a slow coder and sometimes wait to long with responding.

and it isn't finished yet, I am currently making a menu, putting it all in 1 program, and then creating a readme. after that, you can upload it biggrin.gif


and tifreak8x, if there are any problems, let me know, ok wink.gif


Top
tifreak8x
Posted: 23 Oct, 2007, 20:20


Heart of a Warrior


Group: Admins
Posts: 2138
Member No.: 13
Joined: 10 Apr, 2006



yeah, found one.

I started it up, put 19 and 19, then 1. It loaded a map that I had just worked on (creepy blink.gif tongue.gif ) and then I pressed Alpha. It tooke me to the chars. I pressed alpha to scroll through them all, and then when I was on the begining again, I pressed clear, got an error:data type.

AEDIT:
If K=31
Then
prgmZ1
Delvar KAns->Str2

The cursor stopped there, you might want to check into that.


--------------------
Projects: AOD Series: 20% | FFME: 80% | Pokemon: 9% | RPGSK: 60% | Star Trek: 70% | Star Trek 83+: 40% | TI-City: 5%
Top
vuurrobin
Posted: 24 Oct, 2007, 7:53


Advanced Member


Group: Members
Posts: 47
Member No.: 1043
Joined: 6 Aug, 2007



hmm, seems I forgot to check if the user selected a char or not. easy to fix smile.gif


just chance

prgmZ1
Delvar KAns->Str2

into

prgmZ1
if K=21
Ans->Str2
Delvar K


I'll fix it and then upload it.
Top
tifreak8x
Posted: 24 Oct, 2007, 8:41


Heart of a Warrior


Group: Admins
Posts: 2138
Member No.: 13
Joined: 10 Apr, 2006



All right, will see about updating my program with that. smile.gif Just thought you would like to know about it.


--------------------
Projects: AOD Series: 20% | FFME: 80% | Pokemon: 9% | RPGSK: 60% | Star Trek: 70% | Star Trek 83+: 40% | TI-City: 5%
Top
vuurrobin
Posted: 24 Oct, 2007, 9:08


Advanced Member


Group: Members
Posts: 47
Member No.: 1043
Joined: 6 Aug, 2007



yea thanks, it's better that I fix any bugs now, instead of after I upload it to the archives tongue.gif
Top
DJ Omnimaga
Posted: 24 Oct, 2007, 9:43


Ragol666


Group: Founder
Posts: 11283
Member No.: 1
Joined: 9 Apr, 2006



doN,t worry, it take so long for ticalc.org to add stuff to their archive that version 6.0 will be out before its even added tongue.gif


--------------------
user posted image
Join us on IRC on #omnimaga at irc://unitedti.org!
user posted image
Top
vuurrobin
Posted: 24 Oct, 2007, 10:10


Advanced Member


Group: Members
Posts: 47
Member No.: 1043
Joined: 6 Aug, 2007



blink.gif I do hope it doesn't go further than 1.0, AFAIK, there isn't anything to add.


anyway, i have uploaded the fixed version smile.gif
I have also created a menu for it and put everything in one program, so all that is left is making a readme I guess.
Top
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic OptionsPages: (3) 1 [2] 3  post





TI-Freakware's TI Ring
TI-Freakware's TI Ring
[ Join Now | Ring Hub | Random | << Prev | Next >> ]

Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.1455 seconds | Archive

Skin by xlibman and Jc
All programs and games are property of their respective owners.