zIFBoards - Free Forum Hosting
Enjoy forums? Start your own community for free.

Learn More · Register Now
Welcome to Harvest Moon Village. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Evergreen! Today
AUTUMN

Current Festival(s):
Halloween


Weather Prognoses:
Mostly clear and crisp Autumn day. Expect some windy and rainy days.



Member baru harap memperkenalkan diri terlebih dahulu di topik Intro sebelum membuat topik perkenalan sendiri
Harap untuk semua picture character di table signature di-resize menjadi MAKSIMAL 150x150, agar tidak menganggu loading page; Jika lebih dari itu, harap memasang link-nya saja, atau akan di-REMOVE oleh Admin dan Staff
Semua member dipersilakan Vote, Mendaftar sebagai Kontributor atau memberi Opini tentang Website Harvest Moon Indonesia disini


ShoutBox

Free shoutbox @ ShoutMix
Keluarga Besar HMV Mengucapkan Met HUT RI Ke-63! Merdeka!


Pages: (4) « First ... 2 3 [4]  ( Go to first unread post )

 Kripik.......eh Kritik, disini...
Shiris
Posted: Jun 23 2007, 09:32 PM


♥ Love Simulation&Bishie Fans ♥
*

Group: Villager
Posts: 1,267
Member No.: 16
Joined: 28-August 06



@ Syana : kalau acara kyk Moon viewing dan ngedate gitu ada kok ^^ coba ada cari di All about Evergreen Roleplay
^^^
Syana
Posted: Jun 24 2007, 06:24 AM


++~ Kiyoni Mayumi ~++
*

Group: Directorate
Posts: 2,851
Member No.: 154
Joined: 7-June 07



Trima kasih buat informasi nya..
^^^
phay
Posted: Feb 4 2008, 06:14 PM


Farmer Wannabe
*

Group: Villager
Posts: 8
Member No.: 299
Joined: 1-February 08



aku punya kritikan.
kenapa kalau aku masang avatar, kenapa selalu tidak berhasil?
aku sudah coba ukuran di bawah ataupun di atas 125x125, tapi tetap saja tidak bisa.
itu kenapa?
tolong jelasin!
^^^
Szent Azel
Posted: Feb 4 2008, 10:57 PM


Your 'bagusnya dipecat' Admin - -a
*

Group: Mayor
Posts: 1,874
Member No.: 3
Joined: 27-August 06



size ava? apa lebih besar dari 25kb?
terus tipe? .jpg? .gif? ato laennya?
^^^
Bloody Violet
Posted: Feb 22 2008, 08:47 AM


Shota-con 4ever
*

Group: Villager
Posts: 411
Member No.: 18
Joined: 28-August 06



itu jelas karena lebih besar dr 25kb (batas yang diizinkan). Harusnya tipe gif juga ga ada masalah koq asal nggak lebih dr 25kb.. penyelesaiannya.. kecilin size di PS atau imageready
atau... upload di tempat lain, paste URLnya

This post has been edited by Bloody Violet on Feb 22 2008, 08:48 AM
^^^
kiraix
  Posted: May 13 2008, 07:53 PM


Farmer Wannabe
*

Group: Villager
Posts: 20
Member No.: 335
Joined: 9-May 08



Hem. . .
Hem. . .
Cuman mau kritik. . .
Kok suepi banget yah?
Kurang promosi atau apa?
Jadi kurang seru. . .
Berhari2 yang ol cuman saya.
Jadi gak ada temen ngobrol. . .
Post-an saya jd gag banyak. . .
Jd belon bisa ikut RP. . .
Ayo segera ramai!
^^^
Aira-chan
Posted: May 30 2008, 06:44 PM


~ Lonely Princess ~
*

Group: Secretary
Posts: 1,579
Member No.: 190
Joined: 10-July 07



dulu rame...
ngga tau deh sekarang kenapa sepi gini?
apa udah pada bosen yah *diinjek*
^^^
zIFBoards - Free Forum Hosting
Create your own social network with a free forum.

Topic OptionsPages: (4) « First ... 2 3 [4] 



Inuyasha Fortress EpitaphZero Pokemon Indonesia We Love Demon Boy Red White FantasyPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0296 seconds · Archive
HMV green skin is created by HMV's Demon Angel Admin | HMV banner is designed by HMV's Demon Angel Admin
All contents 2006-2007 Harvest Moon Village unless stated otherwise | Other materials their respective owners | All rights reserved
Harvest Moon 1996-2007 Natsume, Inc.