Enjoy forums? Start your own community for free.
zIFBoards - Free Forum Hosting
Welcome to Harvest Moon Village. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Evergreen! Today
AUTUMN

Current Festival(s):
Halloween


Weather Prognoses:
Mostly clear and crisp Autumn day. Expect some windy and rainy days.



Member baru harap memperkenalkan diri terlebih dahulu di topik Intro sebelum membuat topik perkenalan sendiri
Harap untuk semua picture character di table signature di-resize menjadi MAKSIMAL 150x150, agar tidak menganggu loading page; Jika lebih dari itu, harap memasang link-nya saja, atau akan di-REMOVE oleh Admin dan Staff
Semua member dipersilakan Vote, Mendaftar sebagai Kontributor atau memberi Opini tentang Website Harvest Moon Indonesia disini


ShoutBox

Free shoutbox @ ShoutMix
Keluarga Besar HMV Mengucapkan Met HUT RI Ke-63! Merdeka!


Pages: (7) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post )

 Intro, Topik perkenalan member baru
Szent Azel
Posted: Nov 23 2007, 08:58 PM


Your 'bagusnya dipecat' Admin - -a
*

Group: Mayor
Posts: 1,874
Member No.: 3
Joined: 27-August 06



Berhubung karena dulu HMV gila diserang BOT, maka sekarang member harus punya minimal satu post untuk membuat topik sendiri

jadi, bagi member baru, dipersilakan sangat post disini dulu, yang kemudian boleh dilanjutkan dengan membuat topik sendiri happy.gif
^^^
Aira-chan
Posted: Nov 25 2007, 10:29 AM


~ Lonely Princess ~
*

Group: Secretary
Posts: 1,579
Member No.: 190
Joined: 10-July 07



azel, apa sebaiknya dibikin pengumuman juga di halaman utama HMV, biar para member baru ga terlanjur ngepost dulu di tempat laen?
^^^
Cloud Vernandez
Posted: Dec 4 2007, 05:54 PM


Harvest Master
*

Group: Villager
Posts: 650
Member No.: 261
Joined: 4-December 07



Hallo semua. salam kenal. aku member baru
mohon bantuannya ya...
^^^
Ruka Nogi
Posted: Dec 14 2007, 04:37 PM


New Farmer
*

Group: Villager
Posts: 27
Member No.: 265
Joined: 14-December 07



Hallo semua JUGA !! . salam kenal yahh !! aku member paliing baru lhoo ! mohon dibantu ! YEAH !
^^^
'dhecill
Posted: Dec 28 2007, 10:33 PM


Farmer Wannabe
*

Group: Villager
Posts: 2
Member No.: 269
Joined: 28-December 07



hai...

knalin..

member baru nih...

salam knal yah...

==dhecill==

biggrin.gif biggrin.gif
^^^
qhiichan
Posted: Jan 1 2008, 08:09 PM





Group: Villager
Posts: 1
Member No.: 270
Joined: 1-January 08



hola . . . XD

salam kenal . qi member baru disini . suka harvest moon banged . . . >.<
apa lagi ya? wacko.gif

speechless.gif itu aja deh . . . happy.gif
^^^
Rin Chen Dolphine
Posted: Jan 9 2008, 11:42 PM


~LoVeLy KinGdOm~ I LiFe iN My DrEaM...
*

Group: Directorate
Posts: 1,955
Member No.: 150
Joined: 22-May 07



Salam kenal semua, maaf forum ini sempat mati semua, mohon bantuannya untuk di bangkitkan dan tidak mati lagi yah XP hohoho *di gamparin sebagai staff tp sempet kabur*
^^^
Neko beeyolon
Posted: Jan 12 2008, 09:48 AM


Amateur Farmer
*

Group: Villager
Posts: 87
Member No.: 274
Joined: 11-January 08



Hi! Aku member baru berasal dari brunei.. Saudaranya syana.. Aku mengikuti forum ini atas permintaan syana.. Harap di bantuin ya!!!
^^^
Syana
Posted: Jan 12 2008, 03:40 PM


++~ Kiyoni Mayumi ~++
*

Group: Directorate
Posts: 2,851
Member No.: 154
Joined: 7-June 07



Neko!! Selamat datang ke hmv! Makasih ya udah mau ikutan,jadi moga betah ya dan sering ol
^^^
Rin Chen Dolphine
Posted: Jan 12 2008, 04:58 PM


~LoVeLy KinGdOm~ I LiFe iN My DrEaM...
*

Group: Directorate
Posts: 1,955
Member No.: 150
Joined: 22-May 07



Halo Neko... Saya ini teman akrab lesbian dari syana.
Ahem

uhuk

bercanda kok^^ saya kan orangnya iseng gila dan lucu. Semoga bisa akrab dengan adiknya syana yah biggrin.gif yah paling ga bs jadi korbanteman baru hehe biggrin.gif
^^^
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic OptionsPages: (7) [1] 2 3 ... Last »



Inuyasha Fortress EpitaphZero Pokemon Indonesia We Love Demon Boy Red White FantasyPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0246 seconds · Archive
HMV green skin is created by HMV's Demon Angel Admin | HMV banner is designed by HMV's Demon Angel Admin
All contents 2006-2007 Harvest Moon Village unless stated otherwise | Other materials their respective owners | All rights reserved
Harvest Moon 1996-2007 Natsume, Inc.