Enjoy forums? Start your own community for free.
zIFBoards - Free Forum Hosting
Welcome to Harvest Moon Village. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:


Evergreen! Today
AUTUMN

Current Festival(s):
Halloween


Weather Prognoses:
Mostly clear and crisp Autumn day. Expect some windy and rainy days.



Member baru harap memperkenalkan diri terlebih dahulu di topik Intro sebelum membuat topik perkenalan sendiri
Harap untuk semua picture character di table signature di-resize menjadi MAKSIMAL 150x150, agar tidak menganggu loading page; Jika lebih dari itu, harap memasang link-nya saja, atau akan di-REMOVE oleh Admin dan Staff
Semua member dipersilakan Vote, Mendaftar sebagai Kontributor atau memberi Opini tentang Website Harvest Moon Indonesia disini


ShoutBox

Free shoutbox @ ShoutMix
Keluarga Besar HMV Mengucapkan Met HUT RI Ke-63! Merdeka!


Pages: (3) 1 2 [3]  ( Go to first unread post )

 Nostalgila, Dulu gw aneh banget sih....
wolf123
Posted: Jul 12 2007, 01:36 PM


Amateur Farmer
*

Group: Unknown Seed
Posts: 78
Member No.: 184
Joined: 3-July 07



dlu di BTN gw bru prnh tempa sickle ampe yg biru trus gw pke mlh kna sapi2 gw. hehehehe
^^^
MacKenzie
Posted: Jul 14 2007, 03:26 PM


Mack.is.Back
*

Group: Villager
Posts: 572
Member No.: 40
Joined: 31-August 06



saya pernah, saking pengennya jadi temen sama Popuri (HM:BTN), tapi ga mau keluar duit, tiap hari ngasih weed ke dia.

sumpe, ngga marah! hebat!! laugh.gif
^^^
poster234
Posted: Jul 10 2011, 07:03 PM





Group: Villager
Posts: 1
Member No.: 401
Joined: 10-July 11



walah,gara"pake HM gali"di tambang malah dpt "power berry"abis itu aq makan power berrynya,ehh malah masih ada di tangan,gk isa di buang,gk isa di kasih org,gk isa di simpen parah>>>>>_<<<<<<
^^^
zIFBoards - Free Forum Hosting
Create your own social network with a free forum.
Learn More · Sign-up for Free

Topic OptionsPages: (3) 1 2 [3] 



Inuyasha Fortress EpitaphZero Pokemon Indonesia We Love Demon Boy Red White FantasyPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0232 seconds · Archive
HMV green skin is created by HMV's Demon Angel Admin | HMV banner is designed by HMV's Demon Angel Admin
All contents 2006-2007 Harvest Moon Village unless stated otherwise | Other materials their respective owners | All rights reserved
Harvest Moon 1996-2007 Natsume, Inc.