Group: JC Member
Member No.: 11
jj panda,to je kurva king,hlavne proti humanum a nemrtvym... proste IMBA:D ja taky nechapu jak to muze humanic vsetko vyhravat kdyz uz vsichni znaj tu jeho strategii...asi to ma v ruce...:-)
hm panda je good ale jak gdy bez lahvi a healu mocx nevydrzi.a humanic to ma naskileny jak sfina ale uz dostaval naprdel tak nehral a tet je lvl 53.-)))
nic proti kluci ale humanic uklada velmi malo repu a ve vetsine takovych repu dela ruzny picovinky,aby podle myho nazoru lidi moc nepoznali jakej ma styl....samy tower rushe apod.pride mi ze si z toho spis v tech obs zapasech dela prdel!jinak je to hrac gosu,ale jako clovek je divnej
Group: JC Leader, moderator
Member No.: 2
No myslim ze od 60 lvl nehraje proto ze se uci prava, a myslim ze hraje FF ted, ale porad nechapu jak to dava stema wyvama je to moc husty a malo kdo ho dal podivejte se kolik krat hral solo a jaky ma stats docela husty..malo kdo takovej ma i kdyz se podivate na jiny gosu hrace napr. v Korei a_headache fakt gosu nejlepsi ORC! a grubbyho jako gosu hrace neuznavam, pride mi moc namyslenej ze si mysli ze kazdyho da fakt me potesilo kdyz hral vs MOON a losnul kvuli vlastni blbosti a namyslenosti ze ho da..na konci videa bylo jen videt jeho xicht a fakt k politovani hehe:D
Group: JC Member
Member No.: 17
nej imba je hum4nicova strategie zarucene je to nej vs elf to je potom prdel herokill jedna basen TCH dopredu STOMP+potom WYW po 2-4 sec hex a kill este lespi je kdyz nama DH fu !!!! jinak nemaj herove obranu....wyw uz hraju i proti orcum v LT a davam to TO ME BAVI TO JE IMBA