InvisionFree - Free Forum Hosting
Create a free forum in seconds.

Learn More · Register for Free
Welcome to Savas Klubas. We hope you enjoy your visit.

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.

Join our community!

If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:

Pages: (7) « First ... 5 6 [7]  ( Go to first unread post ) | Atsakyti || Nauja tema || Balsavimas |

Egzistencija kontracepcijos fone, visai netyčia išsirutuliojusi įdomi diskusija
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.23 - 21:08

Unregistered

QUOTE (Tip @ 2012.07.23 - 20:54)
Gal ginčo priežąsis, jei taip patinka ą nosinė smile.gif
Jei susimąstysi kaip teisingai rašyti, prisimink "priežąsis" ir klausimų nebekils.

Dėl "męs" kol kas nieko nesugalvoju. Matyt, tai liks individualybės ženklu smile.gif

Esi virtuozas ne tik virtualioj erdvėj, be abejonių smile.gif in brevi turėjo stiprų ketvertą tik iš literatūros, o iš gramatikos - vos tris. rolleyes.gif
Tip
Posted: 2012.07.23 - 21:09

Unregistered

QUOTE (Sutener @ 2012.07.22 - 19:47)
Alkoholizma zhmogus pats gali valdyti...

Gal gali papasakot kaip tai įgyvendinti? Tai labai aktuali problema ir labai norėčiau išmokti padėti alkoholikui su ta problema susitvarkyti.
Sutener
Posted: 2012.07.23 - 21:24

Unregistered

QUOTE (Tip @ 2012.07.23 - 19:47)
Tai ir yra bendra tai grupei smile.gif
Vedžioji kaip koks sufistas cool.gif Arba tiesiog demagogas.

Sisilės prašau neįsižeisti, nes neturėjau minties kažkaip paniekinti. Parašiau kaip žinomą faktą, kad taip dažnai elgiasi moterys. Vyrai paprastai mąsto konstruktyviau, logiškiau, bet tai nėra šimtaprocentinė taisyklė.

Tip,
tai bendra, bet tai neesme.
Truputi savikritishkumo, keliant save virsh moteru, inBrevi begiriant, nelabai ispudinga.

"Vyrai paprastai mąsto konstruktyviau, logiškiau"

Tam tikruose uzhdaviniuose, Tokias problemas, kaip shi "nesupratimo" deja vyrai nesugeba spresti. Net suvokti.
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.23 - 21:28

Unregistered

QUOTE (Sutener @ 2012.07.23 - 21:24)
Truputi savikritishkumo, keliant save virsh moteru, inBrevi begiriant, nelabai ispudinga.

Bet žiūrau, Suteneris rimtai kompleksuoja mano atžvilgiu smile.gif

Kaip man tau padėt, manęs, kaip komplekso, atsikratyt? rolleyes.gif

P.S. Įspūdingumą palikim Kalėdoms smile.gif
Tip
Posted: 2012.07.23 - 21:31

Unregistered

Truputi savikritishkumo, keliant save virsh moteru...

Nors ir nekėliau savęs niekur, bet truputis savikritiškumo buvo kai rašiau jog tai ne šimtaprocentinė taisyklė.

Jei tokių vyrai nesugeba, tai ir tu nesugebi. Kaip tada gali teisėjauti? cool.gif
Sutener
Posted: 2012.07.23 - 21:37

Unregistered

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.23 - 21:28)

Bet žiūrau, Suteneris rimtai kompleksuoja mano atžvilgiu smile.gif

Kaip man tau padėt, manęs, kaip komplekso, atsikratyt? rolleyes.gif

P.S. Įspūdingumą palikim Kalėdoms smile.gif

Kodel komplesuoju? Tiesiog galima susilaikyti nuo pagiru diskusijose. Tai neeuropietishka.
Diskusijose koncentruojamasi i diskusijos objekta, o liaupsias asmenims paliekame azijiechiams.
Sutener
Posted: 2012.07.23 - 21:41

Unregistered

QUOTE (Tip @ 2012.07.23 - 21:31)
bet truputis savikritiškumo buvo kai rašiau jog tai ne šimtaprocentinė taisyklė.

Jei tokių vyrai nesugeba, tai ir tu nesugebi. Kaip tada gali teisėjauti? cool.gif

Truputis yra nepakankamai, juokingai tai atrodo tokie trupuchiai (shiaip bobos kvailos bet ash savikritishkas, buna ishimchiu)

"Jei tokių vyrai nesugeba, tai ir tu nesugebi."
Na ash asu specialus variantas... su savais trukumais aishku, bet ir su kai kuriais sugebejimais.
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.23 - 21:44

Unregistered

QUOTE (Sutener @ 2012.07.23 - 21:37)

Kodel komplesuoju? Tiesiog galima susilaikyti nuo pagiru diskusijose. Tai neeuropietishka.
Diskusijose koncentruojamasi i diskusijos objekta, o liaupsias asmenims paliekame azijiechiams.

O aš tiesiog prisiminiau smile.gif Kuomet buvau įsivėlęs į klampią diskusiją su "Meška", kuris tuomet irgi buvo sulaukęs begalės liaupsių, kurias priėmė labai stoiškai rolleyes.gif Sentimentai, škias rolleyes.gif

Apie vertinimus iš Sutenerio pusės tegaliu pasakyti tik... kad geriausias arbitras yra "žaidėjas" - kaip loši, taip tave ir vertins cool.gif
ana
Posted: 2012.07.23 - 21:46

Savas

Group: SKlubas UG
Member No.: 110

o kaip del to egzistencinio liudesio? argi tai nera budinga visiems liudintiems, tame tarpe dar pripliusuokite ir emigrantus, paliktus gimtineje emigrantu vaikus, vienisus pensininkus, zmones neatgavusius prieskariu tureto turto bei zmones nesukurusius seimos ir del to liudincius ir tt ir tt
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.23 - 21:51

Unregistered

QUOTE (Sutener @ 2012.07.23 - 21:41)
Na ash asu specialus variantas... su savais trukumais aishku, bet ir su kai kuriais sugebejimais.

Nežinau "specialių variantų", bet iš oponento pareiškimo drįsčiau teigti, kad minėti "sugebėjimai" ir yra ne kai kurie jo trūkumai.
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.23 - 21:57

Unregistered

QUOTE (ana @ 2012.07.23 - 21:46)
o kaip del to egzistencinio liudesio? argi tai nera budinga visiems liudintiems, tame tarpe dar pripliusuokite ir emigrantus, paliktus gimtineje emigrantu vaikus, vienisus pensininkus, zmones neatgavusius prieskariu tureto turto bei zmones nesukurusius seimos ir del to liudincius ir tt ir tt

Na nežinau, gal į liūdesį nesudėkime viso ko negatyvaus... Liūdėti galima ir dėl nepavykusio lytinio akto, beje. Asmeniškai liūdesiui skirčiau charizmatišką svarbą - juk tokių emocijų pažadintam individui sielos troškimai gali sukelti stimulą keisti, keistis... rolleyes.gif
de'Laferas
Posted: 2012.07.23 - 21:59

Savas

Member No.: 23

QUOTE (Svecias_kinziulis @ 2012.07.23 - 21:04)
QUOTE (Sutener @ 2012.07.23 - 18:21)
QUOTE (de'Laferas @ 2012.07.23 - 16:24)

Tip toliau varo:
"tuo kas moteriai pasirodė"

1. Teisinga pastaba - manau, kad turėta omenyje terminas "bobiškai"

Tai sakai Sisile reikejo "boba" ivardinti, kad neitiko i tikraja "vyrishka" logika?

Tip, kaip prijauchiantis dvasininkams kreipiasi "moterie", o de'Laferas - noretu papraschiau "tu boba".
Kokie dar pasiulymai?

Nu ir intrigantas tu, sutener rolleyes.gif

manipuliatorius ir tiek
ana
Posted: 2012.07.23 - 22:11

Savas

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.23 - 21:57)
Na nežinau, gal į liūdesį nesudėkime viso ko negatyvaus... Liūdėti galima ir dėl nepavykusio lytinio akto, beje. Asmeniškai liūdesiui skirčiau charizmatišką svarbą - juk tokių emocijų pažadintam individui sielos troškimai gali sukelti stimulą keisti, keistis... rolleyes.gif

vat. nieko tame bendrame liudesy negatyvaus nera, kol yra noras kapstytis ir pasitikejimas savo jegomis, kol visko neuzgozia negatyvas. reikejo ta ivardint visus kartu suplakant
de'Laferas
Posted: 2012.07.23 - 22:19

Savas

QUOTE (mazylis @ 2012.07.23 - 20:54)
Sisilė stebi šita ginčą ir galvoja - durniai jūs .
Parašyt ? Neparašyt ? Ai geriau neparašyt , kas iš to parašymo rolleyes.gif

Stebi kaip ji stebi? cool.gif
Era
Posted: 2012.07.23 - 22:21

Savas

Member No.: 40

Ašai dar pripliusuočiau liūdesį dėl suplyšusio prezervatyvo. Arba džiaugsmą... Įtraukiant visus prietrankas į egzistencinį besidžiaugiančių ratą. Mane taip pat. smile.gif
Sutener
Posted: 2012.07.23 - 22:31

Unregistered

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.23 - 21:44)

O aš tiesiog prisiminiau smile.gif Kuomet buvau įsivėlęs į klampią diskusiją su "Meška", kuris tuomet irgi buvo sulaukęs begalės liaupsių, kurias priėmė labai stoiškai

Liaupses pagyros yra vedimas ish pusiausvyros viena kryptimi, o kritika ar keikimas kita kryptimi.
Esme yra giliau.

"Nu ir intrigantas tu, sutener

manipuliatorius ir tiek"

Manipuliavimas be tikslo ivardijimo yra beprasmishkas.
Man nepatinka varpos kultas ir kai ja pateikia kaip argumenta diskusijose

"o kaip del to egzistencinio liudesio? "
Taip, mes visi mirsime.

"zmones neatgavusius prieskariu tureto turto"
Tie kurie 1940 buvo 16 tiems dabar 88. Nemanau, kad jie turejo SAVO TURTO, o kiek vyresni jau mire.

"Liūdėti galima ir dėl nepavykusio lytinio akto"
chia vyru problema, kuriems aktas yra tikslas.

"dar pripliusuokite ir emigrantus"
Emigrantu yra mazhai, dauguma bega nuo saves, sunkus atvejas tada gaunasi.

Liudesio valdymas yra labai svarbi problema. Tarp kazhko neturinchiu ir dar turinchiu yra akimirkos intervalas, kurio reikia nepamirshti

de'Laferas
Posted: 2012.07.23 - 22:47

Savas

QUOTE (Sutener @ 2012.07.23 - 22:31)
(Tip)
"Nu ir intrigantas tu, sutener

(de'Laferas)
manipuliatorius ir tiek"

(Sutener)
Manipuliavimas be tikslo ivardijimo yra beprasmishkas.
Man nepatinka varpos kultas ir kai ja pateikia kaip argumenta diskusijose

Tai įvardinkite savo tikslus.
Kad tamstos manipuliacijos nebūtų beprasmiškos.
de'Laferas
Posted: 2012.07.23 - 22:52

Savas

QUOTE (Sutener @ 2012.07.23 - 22:31)

"zmones neatgavusius prieskariu tureto turto"

Tie kurie 1940 buvo 16 tiems dabar 88. Nemanau, kad jie turejo SAVO TURTO, o kiek vyresni jau

Paveldėjimo teisė nurašoma. A ne?
Sutener
Posted: 2012.07.23 - 23:23

Unregistered

QUOTE (de'Laferas @ 2012.07.23 - 22:47)

Tai įvardinkite savo tikslus.
Kad tamstos manipuliacijos nebūtų beprasmiškos.

1. Manipuliaciju nera. Intrigu irgi vengiu kelti, nes tai neperspektyvu.
Shiuo atveju prasidejo shioks toks puolimas ne pagal taisykles ish Tip.
2. Tikslas yra.
Domina naujos idejos ir mintys.
Problema ir idejos...
Deja daug kur slystama pavirshiumi.

Nebutina kazhkam pritarti, priimti kito nuomones aklai ar teiginius ish pirshto lauzhtus, jau nekalbant apie gyrima.
Vertingiausia yra idejos ir naujos galimybes.
20 kvailu, neteisingu dalyku ir viena nauja galimybe yra verchiau uzh pakartotu zhinomu tiesu
Era
Posted: 2012.07.24 - 00:20

Savas

Member No.: 40

Suteneris tipiškas lietuviškas vyras: visa, kas liečia kitus - yra blogai. Ypatingai, jei tie "kiti" yra kitoniškesni nei jis pats - gyvena kitaip, mąsto kitaip...
Tokiais atvejais siūlau pagalvoti, kad visi mes kakojame ir gadiname orą. Vienodai negražiai. smile.gif
Guest
Posted: 2012.07.24 - 06:18

Unregistered

QUOTE (Era @ 2012.07.24 - 00:20)
Suteneris tipiškas lietuviškas vyras: visa, kas liečia kitus - yra blogai. Ypatingai, jei tie "kiti" yra kitoniškesni nei jis pats - gyvena kitaip, mąsto kitaip...
Tokiais atvejais siūlau pagalvoti, kad visi mes kakojame ir gadiname orą. Vienodai negražiai. smile.gif

Era, lietuviai vyrai nekakoja ir negadina oro. Kakoja ir gadina-kiti biggrin.gif O lietuviai vyrai yra sukurti mokyti kitokius, nelietuvius, vyrus ir moteris, kaip reikia gyventi. Tad lietuviams vyrams skirta sunki misija. Prašom netrukdyt Suteneriui jos atlikti. Lietuviai vyrai-tai net ne tautybė. Tai-misija. Internete-tame tarpe biggrin.gif laugh.gif
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.24 - 06:36

Unregistered

Ir aš pagalvojau, kad Sutenerio mėgstamiausia - misionieriaus pozicija rolleyes.gif Internete taip pat smile.gif Smagu, kai vyrai tam tiesiog pasišventę!
Sutener
Posted: 2012.07.24 - 08:40

Unregistered

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.24 - 06:36)
Ir aš pagalvojau, kad Sutenerio mėgstamiausia - misionieriaus pozicija rolleyes.gif Internete taip pat smile.gif Smagu, kai vyrai tam tiesiog pasišventę!

Kurie chia taip ishsizherge laukia misionierishko sekso seanso prashome patikslinti
Sisile
Posted: 2012.07.24 - 10:44

Savas

Member No.: 26

Sveiki smile.gif
Dziaugiuosi sulaukusi siltos dienos.
Maziau, dabar ilsiuosi, tad maziau bunu prie kompiuterio. O kai skaitai kita diena, nebekyla blogu emociju. Nebereikia ir pastangu susitureti, kad konors neparasius smile.gif
De'Laferai, ne apie lygybes zenkla sneka. Suregavau del socialines nejautros. Bet tai jau bande paaiskinti Suteneris. Kaip bande pasakyti, kad "bendra skola" ir "vienisu motinu" bendrumas yra visiskai skirtingi dalykai.
Tip, alkoholikui, norinčiam pakeisti savo gyvenima, siulyciau kreiptis i Anoniminiu alkoholiku bendrija. Kiek teko girdeti, ten besilankantys labai gerai apie ja atsiliepia. Ja labai palankiai vertina ir medikai.

In brevi klausia, kodel izvelgiama jo ir Sutenerio konkurencija. Pasakysiu kaip atrodo man. Sitoje dvikovoje matau du sunis (atsiparasau uz palyginima, bet nerandu geresnio pavyzdzio). Vienas vilksunis, turintis aiskias nuostatas ir jas deklaruojantis, kitas maziukas, vis bando ji paerzinti, pasnekinti, supykdyti. Kaip zinia tokiais atvejais svarbiau ne diskusijos esme, o asmuo. Taip elgiasi ne tik In brevi, bet jo atvejis ryskiausias smile.gif Tuo tarpu Tip bando kalbetis kaip lygus su lygiu, bet ziurek uzsimirsta ir uzsoka ant greblio - pamirses diskusijos esme, metytis i sonus, ieskoti paaiskinimu, prisimena kas kur ir kada kaip vadinosi, bet pamirsta pats prisistatyti. Taigi, kol manysim, kad vienam privalu laikytis tam tikru taisykliu, o kitam ne, gyvensime ir taip kaip iki siol - su "patampymais uz usu" smile.gif
Tip
Posted: 2012.07.24 - 12:23

Unregistered

QUOTE (Sisile @ 2012.07.24 - 10:44)
Tip, alkoholikui, norinčiam pakeisti savo gyvenima, siulyciau kreiptis i Anoniminiu alkoholiku bendrija.

O ar aš rašiau, kad jie turi bendrauti su vienišomis mamomis ar našlaičiais? blink.gif
Jau nežinau kaip aiškiau pasakyti, matyt, neverta. Yra ir daugiau socialinių grupių, kurios turi bendrumų grupės viduje, o ne tarp grupių, tad in brevi galėjo dar ir jas paminėti viename sakinyje. O jei kažkam žodis - kaip raudonas skuduras, tai ką aš žinau.
Ir, beje, aš in brevi nei liaupsinu, nei iškeliu. Kaip jis elgiasi ar rašo jo reikalas. Kiekvienas esame atskiros asmenybės. Jau nebenorėčiau užsiciklinti vieno sakinio aiškinime.
Gerų atostogų smile.gif
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.24 - 12:24

Unregistered

Panašu, kad Sisilė su Suteneriu galėtų sudaryti impozantišką porą rolleyes.gif Uoliai urzgimo nuostatas vykdantis piktas vilkšunis ir viską jam atleidžianti romi dresuotoja smile.gif
Svecias_kinziulis
Posted: 2012.07.24 - 13:03

Unregistered

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.24 - 12:24)
Panašu, kad Sisilė su Suteneriu galėtų sudaryti impozantišką porą rolleyes.gif Uoliai urzgimo nuostatas vykdantis piktas vilkšunis ir viską jam atleidžianti romi dresuotoja smile.gif

Superinė idėja! biggrin.gif
Moralas
Posted: 2012.07.24 - 13:39

Unregistered

Grįžau iš kelionės. Senokai čia nesilankiau. Matau, kad diskusija plėtojasi lyg ant mielių.
Nespėjau visko perskaityti. Ačiū tau, Sisile, už palaikymą ir gražius žodžius. Šiek tiek susigėdau, nes, kaip ir Ana, kartais vartoju sarkazmą, todėl galiu Sisilę nuvilti (Liūtukė jau spėjo įsižeisti dėl mano "arkliškų" juokelių). Ana labai apsiskaičiusi ir puikiai lukštena froidistinę psichoanalitiką, todėl negalėčiau teigti, kad jai trūksta žinių. Bet jeigu In Brevi studentams dėstytų medžiagų atsparumo teoriją, o studentė Ana jam pareikštų, kad jis šią teoriją dėsto tik todėl, kad turi psichologinių kompleksų ir yra "kontuzytas" psichologinėm traumom, tai kažin ar seminare būtų atsakyta į klausimus apie medžiagų tvirtumą.
Vaikinas, vardu Tip, labai įsigilinęs į kabalistiką, kuri tikėjimą įspraudžia į matematikos matricas ir simbolizmą.
Mergina, vardu Išvada, labai jausmingai ir pakiliai kalba apie tikėjimą Dievu. Geraširdė mergina.
Suteneris kaip visada savo amplua, - su pasimėgavimu šokiruoja švelnių nervų skaitytojus ir verčia juos neapsiriboti tik viena medalio puse.
Sisilei baigėsi kantrybė klausyti In Brevi niurzgėjimų, kurie nepraturtina diskusijos novatoriškais giliai išmąstytais argumentais, ir įkando šiam vyriškiui į skaudžią vietą. Kartais toks šaltas dušas labai atgaivina...
Nemanau, kad Sisilė Sutenerį alegoriškai pavadino vikšuniu iš didžiulės simpatijos jam, o todėl, kad In Brevi kontraargumentai Sutenerio teiginiams dažniausiai būna labai paviršutiniški ir daugiau emocingi negu dalykiški.
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.24 - 14:12

Unregistered

Nežinau, kaip kiti, bet aš į šią "smėlio dėžę" ateinu tiesiog pažaisti. Visai gali būti, kad kažkas čia užsuka "savo reikalo atlikti", kitas gal būt su tikslu giliau pakapstyti. Aš gi kastuvėlio neturiu, todėl ir žaidžiu paviršutiniškai smile.gif
Moralas
Posted: 2012.07.24 - 14:54

Unregistered

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.24 - 14:12)
Nežinau, kaip kiti, bet aš į šią "smėlio dėžę" ateinu tiesiog pažaisti. Visai gali būti, kad kažkas čia užsuka "savo reikalo atlikti", kitas gal būt su tikslu giliau pakapstyti. Aš gi kastuvėlio neturiu, todėl ir žaidžiu paviršutiniškai smile.gif

Tau visai gerai išeina žaisti: iškalba vaizdinga, praturtinta emocijomis, ne sausa, bet jeigu nori kažkuriam pašnekovui kontraargumentuoti, tai arba duok įtikinamą atkirtį, arba iš viso neprasidėk, jeigu nelabai turi ką pasakyti. Nenoriu sakyti, kad čia turi vykti gilūs akademiniai disputai, bet man taip pat nepatinka tuščias plepėjimas dėl plepėjimo. Tyčia, dėl įdomumo, pasiskaitinėk pokalbius rusiškose pokalbių svetainėse. Reikia pripažinti, tenai žmonės tuščiai burnų neaušina; jeigu jau pasisako, tai turi ką pasakyti. Šiuo atžvilgiu mums tolokai iki jų lygio. Ten mažai kas kalba trivialiai; ten ir mūsiškis Suteneris nesublizgėtų originalumu. Pastebėjau, kad rusiškuose forumuose nepriimta kalbėti tai, kas visiems ir taip savaime aišku. Ten dalijamasi informacija. Paskaičius jų sporto gerbėjų svetaines, susidaro įspūdis, kad ten kalba vien sporto ekspertai, tad praeina noras kišti savo diletantišką trigrąšį. Tas pats pasakytina ir apie forumus automobilizmo temomis (susidaro toks vaizdas, kad ten kalbasi žmonės, nuo gimimo besigilinantys automobilizme, bet kartu ir gerai išmanantys pasaulinę grožinę literatūrą ir pan.); istorikų entuziastų forumuose galima atrasti tokių teorijų, apie kokias mūsų profesionalūs istorikai net nesapnavo... Žodžiu, ten pasijauti nepakankamai pasikausčiusiu net bendruosiuose forumuose.
Tai aš galvoju, kad gal rusai ir teisingai daro, kad nekalba apie nieką, o diskutuoja iš esmės. Tik, žinoma, už lietuvius jie žymiai labiau išprusę, kad ir kaip nesmagu tai būtų pripažinti. Šiais laikais nemokant rusų kalbos ir negalint skaityti runeto, labai stipriai susiaurėja akiratis.
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.24 - 15:08

Unregistered

Morale, kiekvienas laisvai renkasi sau priimtiną auditoriją diskusijoms. Ir aš tokia laisve naudojuosi, todėl man truputi keistos tavo nuorodos "neaušinti tuščiai burnos" smile.gif Jei mano mentalitetas yra neaukščiau mano bambos, tai dėl kokio "įdomumo" man skaitinėti teminius visažinių forumus? S-klubos susikūrimo iniciatyva, kiek žinau, buvo toli gražu ne dvasinių poreikių turtinimu grįsta cool.gif
ana
Posted: 2012.07.24 - 15:42

Savas

QUOTE (Moralas @ 2012.07.24 - 13:39)
Grįžau iš kelionės. Senokai čia nesilankiau. Matau, kad diskusija plėtojasi lyg ant mielių.
Nespėjau visko perskaityti. Ačiū tau, Sisile, už palaikymą ir gražius žodžius. Šiek tiek susigėdau, nes, kaip ir Ana, kartais vartoju sarkazmą, todėl galiu Sisilę nuvilti (Liūtukė jau spėjo įsižeisti dėl mano "arkliškų" juokelių). Ana labai apsiskaičiusi ir puikiai lukštena froidistinę psichoanalitiką, todėl negalėčiau teigti, kad jai trūksta žinių. Bet jeigu In Brevi studentams dėstytų medžiagų atsparumo teoriją, o studentė Ana jam pareikštų, kad jis šią teoriją dėsto tik todėl, kad turi psichologinių kompleksų ir yra "kontuzytas" psichologinėm traumom, tai kažin ar seminare būtų atsakyta į klausimus apie medžiagų tvirtumą.
Vaikinas, vardu Tip, labai įsigilinęs į kabalistiką, kuri tikėjimą įspraudžia į matematikos matricas ir simbolizmą.
Mergina, vardu Išvada, labai jausmingai ir pakiliai kalba apie tikėjimą Dievu. Geraširdė mergina.
Suteneris kaip visada savo amplua, - su pasimėgavimu šokiruoja švelnių nervų skaitytojus ir verčia juos neapsiriboti tik viena medalio puse.
Sisilei baigėsi kantrybė klausyti In Brevi niurzgėjimų, kurie nepraturtina diskusijos novatoriškais giliai išmąstytais argumentais, ir įkando šiam vyriškiui į skaudžią vietą. Kartais toks šaltas dušas labai atgaivina...
Nemanau, kad Sisilė Sutenerį alegoriškai pavadino vikšuniu iš didžiulės simpatijos jam, o todėl, kad In Brevi kontraargumentai Sutenerio teiginiams dažniausiai būna labai paviršutiniški ir daugiau emocingi negu dalykiški.

ooo:) Moralas grįžo visas pilnas šviežių traktuočiųsmile.gif
Moralas
Posted: 2012.07.24 - 15:42

Unregistered

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.24 - 15:08)
Morale, kiekvienas laisvai renkasi sau priimtiną auditoriją diskusijoms. Ir aš tokia laisve naudojuosi, todėl man truputi keistos tavo nuorodos "neaušinti tuščiai burnos" smile.gif Jei mano mentalitetas yra neaukščiau mano bambos, tai dėl kokio "įdomumo" man skaitinėti teminius visažinių forumus? S-klubos susikūrimo iniciatyva, kiek žinau, buvo toli gražu ne dvasinių poreikių turtinimu grįsta cool.gif

Geras tas tavo mentalitetas. Jeigu patinka žemiau bambos esantys dalykai, tai galima ir apie tai diskutuoti. Bet diskusija visuomet bus įdomesnė, jeigu pašnekovas nemals iš tuščio į kiaurą, o pasisakys toje temoje kažką įdomaus, nenuvalkioto. Šiuo atžvilgiu tavo sėbras Suteneris visada turi ką pasakyti; kokia tema bebūtų gvildenama, Suteneris visada parodys opozicinę dalyko pusę, eidamas prieš srovę. Tu irgi nevengi kartais eiti prieš srovę, bet tas ėjimas neretai apsiriboja daugiau tik emociniu lygmeniu. Jeigu studijavai tiksliuosius mokslus, tai turėtum mėgti argumentuota minties grindimą.
Nemanau, kad auditorija supyktų, jeigu diskusijose pažertum daugiau kūrybingumo.
Bendravimas būtent ir yra skirtas dvasiniam turtinimui, o ne šiaip pliauškimui nieko nepasakant. Jeigu būtų pliauškiama vien "šuldu-buldu ga ga ga", tai kažin ar tokie forumai patenkintų bendravimo poreikį.
Svecias_in brevi
Posted: 2012.07.24 - 16:30

Unregistered

Na jau, turbūt net nebejauti, kad kreipiesi į mane visos auditorijos vardu rolleyes.gif Matyt įsiteikei sau visas tam būtinas regalijas. Deja, dėl per plono mano kultūrinio sluoksnio, neįsikertu, ko tu sieki? Nori perauklėt in brevi? Bet juk kam tuomet moralus dėstysi, kai aplink nebeliks nei vieno tokio blogiečio? Ar tik neteks persivadinti kokiu "Ditirambu"... smile.gif
de'Laferas
Posted: 2012.07.24 - 16:39

Savas

O man tep rods, kad kažkas nežino, arba jei žinojo - tai pamiršo vieną seną patarlę patarimą. Primenu - "Nelysk į svetimą vienuolyną su savo statutu."
Guest
Posted: 2012.07.24 - 17:43

Unregistered

QUOTE (de'Laferas @ 2012.07.24 - 16:39)
O man tep rods, kad kažkas nežino, arba jei žinojo - tai pamiršo vieną seną patarlę patarimą. Primenu - "Nelysk į svetimą vienuolyną su savo statutu."

nereikejo taip ant in brevi. Galejai ir izeisti.
Robinzone
Posted: 2012.07.24 - 17:58

profesionali kritike

Member No.: 31

seniai mačiau tokią beprasmę diskusijąsad.gif
ana
Posted: 2012.07.24 - 18:28

Savas

vyrai bando išsiaiškint , kuris bus lyderis. bet taip, kaip viskas virtualiai , tai aš pritariu robinzonei- beprasmiška, nors ir gražu savotiškai:) kai bando viens kitą tarsi sniegynų vilkai parverst savo proto sugebėjimus naudodami.
Sutener
Posted: 2012.07.24 - 20:27

Unregistered

ana:
"vyrai bando išsiaiškint , kuris bus lyderis."

ne...
Kai kas nenori, o kai kas negali. (buti lyderiu)
Sisile
Posted: 2012.07.24 - 20:46

Savas

Member No.: 26

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.24 - 12:24)

Ar pagerejo nuotaika, tai parasius, In brevi?
Moralas
Posted: 2012.07.25 - 09:02

Unregistered

QUOTE (Svecias_in brevi @ 2012.07.24 - 16:30)
Na jau, turbūt net nebejauti, kad kreipiesi į mane visos auditorijos vardu rolleyes.gif Matyt įsiteikei sau visas tam būtinas regalijas. Deja, dėl per plono mano kultūrinio sluoksnio, neįsikertu, ko tu sieki? Nori perauklėt in brevi? Bet juk kam tuomet moralus dėstysi, kai aplink nebeliks nei vieno tokio blogiečio? Ar tik neteks persivadinti kokiu "Ditirambu"... smile.gif

Tikriausiai dėl išsiblaškymo pamiršai, kad pats rašei apie galimybę laisvai išsirinkti sau priimtiną auditoriją diskusijoms? Išplėtodamas šį tavo argumentą, pastebėjau, kad tavo pasirinkta diskusijų auditorija nesupyktų, jeigu diskusijose oponuotum pašnekovams dalykiškiau, o ne vien tik svaidytumeisi emocijomis. Tokia mintis man peršasi perskaičius kai kurių tavo pasirinktos diskusijų auditorijos atstovų tau išsakytas pastabas.
Kultūrinio sluoksnio storumo tau pakanka. Nereikia taip patetiškai maivytis ir vaidinti įsižeidusio katino. Tu tik tingi tame savo kultūriniame sluoksnyje kapstytis ir gailini juo su auditorija pasidalinti. Gal tai iš šykštumo?
Nesiekiu tavęs perauklėti, tik bandau išsiaiškinti priežastis, kodėl tokia rami ir išimtinai santūri Sisilė tavo adresu pavartojo tokius stiprius epitetus. Turėjai labai stipriai suerzinti šią ramaus būdo moterį. Tavo vietoje už tai jos atsiprašyčiau ir gerai paanalizuočiau jos išsakytas pastabas.
Guest
Posted: 2012.07.25 - 09:33

Unregistered

Savimi nepatenkinti, savęs nerealizavę patinai (ar patelės) juk turi kažkur padėt negatyvą. O realybėje, manau, nei Sisilė jau tokia romi, nei in brevi toks šiukšlintojas. Kaip ir Moralas-ne toks moralizuotojas laugh.gif
mazylis
Posted: 2012.07.25 - 09:40

Savas

Member No.: 85

QUOTE (Moralas @ 2012.07.25 - 09:02)

Nesiekiu tavęs perauklėti, tik bandau išsiaiškinti priežastis, kodėl tokia rami ir išimtinai santūri Sisilė tavo adresu pavartojo tokius stiprius epitetus. Turėjai labai stipriai suerzinti šią ramaus būdo moterį. Tavo vietoje už tai jos atsiprašyčiau ir gerai paanalizuočiau jos išsakytas pastabas.

Moralas labai jau paviršutiniškas ir tiek ,o kad savo moralizavimo potraukį čia realizuoja tai nieko naujo .
Kam Sisilei susierzinti , kad kažką pavartoti , ji ir taip tą puikiausiai sugeba , ji gi žemaitė
Dziti
Posted: 2012.07.25 - 16:22

Savas

Member No.: 7

QUOTE (mazylis @ 2012.07.25 - 10:40)
. ji gi žemaitė

cia lytis ar gyvenimo budas? ;)
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

Topic OptionsPages: (7) « First ... 5 6 [7]  | Atsakyti | | Greitas atsakymas || Nauja tema || Balsavimas |

Hosted for free by InvisionFree* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Archive