Pages: (3) 1 2 [3]  ( Go to first unread post )

Česky
Dark Fenrir
Posted: Aug 26 2005, 10:04 PM

Group: Demos
Member No.: 80

No tak to je snad jasné, že bych neměl nic proti! Pokud si přečtěš starší topics, byl jsem první kdo říkal, že Persia a AofH by měl být jeden mod. To téma je tak podobné, že je zbytečné pracovat zvlášť. Takže já bych proti tomu nic neměl a naopak bych to podpořil.

Curtisa je hlupák, i teď je stále proti změnám a hodně lidí ho nemá rádo. On třeba ví, že AofH potřebuje moje modely a to ho štve, že má někdo větší pozornost než on :D , také ho štve to, že já a Apostate stále udržujem kontakt s Lupusem a tvoříme "revoluční" jádro.
Dark Fenrir
Posted: Aug 30 2005, 09:19 PM

Tak kde je ta REVOLUCE!!! Kurtisa brzo "zemře".... :D
Nějak jses odmlčel můj polský kámo....
Uranos
Posted: Sep 1 2005, 05:51 AM

Member No.: 84

To ty jesteś częstym gościem na naszym forum i dopiero po tygodniu posyłasz mi PM. :P (Mam nadzieję, że jesteś pomocny dla King Louise )
Co siedzije z Apostate- jest na wakacjach? Od czasu jego zniknięcia nic ciekawego/żadnego postępu nie widać na tym forum. Czyżbście się kontaktowali w inny/niepubliczny sposób, a upublicznienie forum to tylko lipa, zrobione dla picu - kolejny chybiony pomysł Curtisa? :P
Dark Fenrir
Posted: Sep 1 2005, 12:00 PM

Ano, ano pozoruju tvůj mod už delší dobu(jako ty můj :P ) a jak víš přemýšlím o tom, že se k vám přidám, také jsem si všiml, že se k vám přidal Lupus můj řecký kámoš...
Také tam chodím protože mě King Louise poprosil o pomoc a já mu klidně pomůžu, ale od mé poslední PM jemu se neozval???!

Apostate je stále prič na wakacjach :D (on moc práce neudělá vlastně jen kecá :D) , to že nevidíš žádný postup je v tom, že některá fora jsou uzavřená(ano a může za to debilní Curtisa), jinak se dále pracuje na Spartě, Illyrianech, ikonách, atd atd jen to právě není videt....

...asi k vám přejdu.
Uranos
Posted: Sep 2 2005, 04:26 AM

To świetnie :D
Widziałem, twoj post dotyczący nazwy na twcenter nie był zbyt optymistyczny - gdzyby nie doszedł do zasspołu to pewnie źle by się skończyło, a tak mają kogoś kto robi mapę (co prawda od tygodnia jestem u ciotki na wakacjach i nie mogę robić nic z mapą - za słaby komputer, żeby uruchomić Rome), namówiłem King Louise, żeby dołączył do zespołu i zrobił unit cards, teraz ciebie prawie mi się ciebie udało namowic :D. Więc teraz pójdzie z górrki.

ps. King Louise odezwie się wkrótce, tylko ma jakiś problem z umieszczeniem jednostek w grze, czy coś takiego.

pps. co się stało z Lupusem w AoH?
Dark Fenrir
Posted: Sep 2 2005, 05:16 PM

No ne že by nebyl optimistický, jen to nemuselo být špatné(spojení těch modů v jeden).
Tady je to dost na nože a pravděpodobně spousta lidí odejde a vznikne nový mod.....pokud ano šel by jsi do něj???
Co mě jako jediné vadí na ROP je tak malá pozornost pro Řecko, zaslechl jsem , že Greek Invasion se bude rušit??!

King Louise se už ozval, tak jsem mu napsal podrobný návod tak doufám, že už to dá do hromady(má poroblém s Alpha Channel).

Lupus....to je dlouhá historie, ale ve zkratce, měl velký střet jako většina lidí co odešla s Curtisou...Lupus má mnoho informací a je to fajn člověk, alespoň tak ho znám já.

Uranos
Posted: Sep 2 2005, 05:32 PM

No to PM w innym forum :P
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
« Next Oldest | Non-English Forum | Next Newest »

Topic OptionsPages: (3) 1 2 [3] 

Hosted for free by InvisionFree (Terms of Use: Updated 7/7/05) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.2321 seconds | Archive