| · Portal |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| Dark Fenrir |
Posted: Aug 26 2005, 10:04 PM
|
![]() Group: Demos Posts: 122 Member No.: 80 Joined: 26-July 05 |
No tak to je snad jasné, že bych neměl nic proti! Pokud si přečtěš starší topics, byl jsem první kdo říkal, že Persia a AofH by měl být jeden mod. To téma je tak podobné, že je zbytečné pracovat zvlášť. Takže já bych proti tomu nic neměl a naopak bych to podpořil.
Curtisa je hlupák, i teď je stále proti změnám a hodně lidí ho nemá rádo. On třeba ví, že AofH potřebuje moje modely a to ho štve, že má někdo větší pozornost než on :D , také ho štve to, že já a Apostate stále udržujem kontakt s Lupusem a tvoříme "revoluční" jádro. |
| Dark Fenrir |
Posted: Aug 30 2005, 09:19 PM
|
Tak kde je ta REVOLUCE!!! Kurtisa brzo "zemře".... :D
Nějak jses odmlčel můj polský kámo.... |
| Uranos |
Posted: Sep 1 2005, 05:51 AM
|
|
Group: Demos Posts: 30 Member No.: 84 Joined: 1-August 05 |
To ty jesteś częstym gościem na naszym forum i dopiero po tygodniu posyłasz mi PM. :P (Mam nadzieję, że jesteś pomocny dla King Louise )
Co siedzije z Apostate- jest na wakacjach? Od czasu jego zniknięcia nic ciekawego/żadnego postępu nie widać na tym forum. Czyżbście się kontaktowali w inny/niepubliczny sposób, a upublicznienie forum to tylko lipa, zrobione dla picu - kolejny chybiony pomysł Curtisa? :P |
| Dark Fenrir |
Posted: Sep 1 2005, 12:00 PM
|
Ano, ano pozoruju tvůj mod už delší dobu(jako ty můj :P ) a jak víš přemýšlím o tom, že se k vám přidám, také jsem si všiml, že se k vám přidal Lupus můj řecký kámoš...
Také tam chodím protože mě King Louise poprosil o pomoc a já mu klidně pomůžu, ale od mé poslední PM jemu se neozval???! Apostate je stále prič na wakacjach :D (on moc práce neudělá vlastně jen kecá :D) , to že nevidíš žádný postup je v tom, že některá fora jsou uzavřená(ano a může za to debilní Curtisa), jinak se dále pracuje na Spartě, Illyrianech, ikonách, atd atd jen to právě není videt.... ...asi k vám přejdu. |
| Uranos |
Posted: Sep 2 2005, 04:26 AM
|
|
To świetnie :D
Widziałem, twoj post dotyczący nazwy na twcenter nie był zbyt optymistyczny - gdzyby nie doszedł do zasspołu to pewnie źle by się skończyło, a tak mają kogoś kto robi mapę (co prawda od tygodnia jestem u ciotki na wakacjach i nie mogę robić nic z mapą - za słaby komputer, żeby uruchomić Rome), namówiłem King Louise, żeby dołączył do zespołu i zrobił unit cards, teraz ciebie prawie mi się ciebie udało namowic :D. Więc teraz pójdzie z górrki. ps. King Louise odezwie się wkrótce, tylko ma jakiś problem z umieszczeniem jednostek w grze, czy coś takiego. pps. co się stało z Lupusem w AoH? |
| Dark Fenrir |
Posted: Sep 2 2005, 05:16 PM
|
No ne že by nebyl optimistický, jen to nemuselo být špatné(spojení těch modů v jeden).
Tady je to dost na nože a pravděpodobně spousta lidí odejde a vznikne nový mod.....pokud ano šel by jsi do něj??? Co mě jako jediné vadí na ROP je tak malá pozornost pro Řecko, zaslechl jsem , že Greek Invasion se bude rušit??! King Louise se už ozval, tak jsem mu napsal podrobný návod tak doufám, že už to dá do hromady(má poroblém s Alpha Channel). Lupus....to je dlouhá historie, ale ve zkratce, měl velký střet jako většina lidí co odešla s Curtisou...Lupus má mnoho informací a je to fajn člověk, alespoň tak ho znám já. |
| Uranos |
Posted: Sep 2 2005, 05:32 PM
|
|
No to PM w innym forum :P
|
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |