Welkom
Direon in open! En daarom is het tijd op te Posten!
Maar ik zou eerst maar even een Biografie schrijven!
Heel veel plezier in dit opvangtehuis!

Belangrijke Topics

Informatie
Het is juni 2009

Shoutbox

Gezinshoofden

Mentoren

Begeleiders

Afwezig

Andere RPG's
Photobucket
Photobucket

 


zIFBoards - Free Forum Hosting
Enjoy forums? Start your own community for free.

Learn More · Register Now
Welcome to Direon. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Name:   Password:  .locked.   .new topic.   .new poll.   

 Jeroen Nijeveld, Jongen, 15 jaar
Jeroen Nijeveld
Posted: Jun 22 2009, 04:26 PM


Waar zijn me sigaretten?
Group Icon

Group: Jongen
Posts: 27
Member No.: 100
Joined: 22-June 09Het was een regenachtige dag in mei, de zon was nergens te vinden maar toch gaf de klok aan dat de ochtend was begonnen. Ze had negen maanden lang moeten rond lopen met een kind in haar buik die steeds groter en groter werd.
De laatste paar weken waren het ergst, ze kon niet wachten tot de verlossing. En die was nu zover. Het was geen makkelijke bevalling, maar het zou ook geen makkelijk kind worden.
Een man zat naast het bed en hield de hand van de vrouw stevig vast, ja dit was hun kind. Het eerste en enigste kind wat ze zouden krijgen.

De man en de vrouw kende elkaar eigenlijk nog niet zo heel lang, maar liefde maakt blind en ze dachten dat ze voor altijd verliefd zouden blijven.
Zij had lang blond haar en prachtig bruine ogen, een rare combinatie waar veel mensen zich over verbaasden. Ze heette Maureen en was nog maar 22 jaar toen ze moeder werd. De man waar ze smoor en smoor verliefd op was heette Bart en hij was 25, bruin haar en bruine ogen.
Hoe ze elkaar leerden kennen? Ja gewoon in de kroeg, want ze waren dol op feesten.

De kleine Jeroen Nijeveld lag in de armen van zijn moeder en de regen was voorbij. Met zijn bruine oogjes keek hij om zich heen, zijn leven was vandaag begonnen. Er lagen nu nog talloze kansen voor hem, vele keuzes die hij vaak niet zelf nam, maar vaak ook wel.
Zo was daar op 2 jarige leeftijd een probleem met het huis. Maureen en Bart woonden in een flatje, maar doordat Maureen nog niet helemaal uitgestudeerd en hadden ze geld problemen.
Haar ouders vonden het niet goed dat ze zo vroeg al een kind had gekregen en daar had ze geen contact meer durfen opnemen. Door een moeilijke jeugd van Bart had hij alleen nog maar contact met zijn moeder, en die was niet bepaald één van de rijkste.

Maureen besloot haar studie te staken en ging meer werken. Uiteindelijk lukte het hen wel de huur te betalen, maar dit was natuurlijk geen ideale situatie om een kind op te voeden.
Maureen en Bart besloten om te gaan trouwen toen Jeroen 4 jaar oud was, de ouders van Maureen hadden het weer wat bijgelegd en het leek hun allemaal voor de wind te gaan.

Na flink door gewerkt te hebben, promoties en bonussen kon het gezin Nijeveld verhuizen naar een klein rijtjeshuis. Het was prima zo, hoewel het niet altijd meer koek en ei was tussen Maureen en Bart.
Ze hadden vaak ruzie, vaak om kleine dingen. Maar het was niet zo ernstig, in alle relaties waren toch wel eens dalen?

Jeroen had een vrolijke jeugd, op de ruzies na natuurlijk. Op school had hij altijd wel een vriendje en hij was een vrolijk kind. Die om de kleinste dingetjes al onwijs enthousiast kon zijn.
Toen hij naar de middelbare school ging begon hij andere intresses te ontwikkelen. Van speelautotjes en legertje spelen waren er nu veel leukere dingen, zoals meisje en roken.

Samen met z'n nieuwe middelbareschoolvrienden liep hij achter de meisjes aan en begonnen ze vanalles te experimenteren van roken tot erger.
Z'n ouders kwamen erachter en vonden dit dus helemaal niet goed! Ze waren erg boos en Jeroen liep weg van huis. Die nacht heeft hij onder de brug geslapen, waar hij iemand van zijn vrienden groep tegenkwam! Stel je voor dat voor altijd onder de brug moest slapen.

Hij ging terug naar huis, waar zijn moeder hem met tranen in haar ogen omhelsde. Het ging echt te ver en Jeroen zag nog steeds niet helemaal in dat zijn leven de verkeerde kant op ging. Het leven was toch te kort om braaf te zijn?
Jeroen ging door met zijn praktijken en op zijn 15e besloten zijn ouders dat het niet meer verder kon. Ze besloten hem naar Direon te trappen.
Gijsje Boomsma
Posted: Jun 22 2009, 04:27 PM


Gijsepijsanijs
Group Icon

Group: Mentrix
Posts: 209
Member No.: 4
Joined: 5-April 08Awh! Nou Jeroen is welkom hier hoor, als hij maar niet achter al die meisjes hier aan gaat zitten.
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you

.options.    .locked.   .new topic.   .new poll.   Hosted for free by zIFBoards* (Terms of Use: Updated 2/10/2010) | Powered by Invision Power Board v1.3 Final © 2003 IPS, Inc.
Page creation time: 0.0427 seconds · Archive