Kuna selle nn parima töötleja võistlusega tekkisid kerged paanikad, siis otsustasingi teha asja, mis oleks natukene ülevaatlikum.
Idee seisneb selles, et igaüks teeb endale portfolio, mis sisaldab viite tema kõige paremat tööd. On selleks siis fotoalbumis tehtud album, kus on 5 pilti või siis Deviantartis loodud kaust eraldi selle võistluse jaoks või siis mingi muu koht. Põhiline on see, et seal on kuidagi eraldi ainult need 5 pilti, mis moodustavad sinu portfolio.
Portfolio'de lingid võiks postitada siia, aga võib ka saata mulle fotoalbumisse (kasutaja Janne). Aga fotoalbumi puhul tuleks arvestada seda, et alati ei jõua kirjad seal kohale.
Ma teen Fotoalbumisse eraldi albumi kohe. Seal saab iga võistleja endlae nn pildi, kus on märgitud nende portfoilo'i aadress.
Hindamine hakkab pihta ühel ajal. Siis on seis võrdsem, sest on ju loogiline, et need, kes esitasid tööd varem, saavad rohkem aega hinnete kogumiseks. Hinnata tuleb kogu portfoilo'i üldpilti, mitte ei anta igale pildile eraldi hindeid. Hindamine käib 5p süsteemis. 5 on parim hinne ja 1 halvim. Igal kasutaja võib ainult 1 kord hinnata ühte inimest. Oma hinde juurde võib alati kijrutada kommentaari, mikshinne selliseks kujunes

Oma portfoilo'de aadresse on võimalik juba saata/lisada. Hindamine hakkab pihta 5. oktoobril.
Niisiis, põhilised asjad veel:
- Iga võistleja peab esitama oma 5-e parima tööga portfoilo
- Tööd peavad algusest lõuni olema enda tehtud (va fotod, aga fotode autorite load peavad olemas olema!)
- Ennast registreerida saab kuni 4. oktoobrini
- Hindamine hakkab pihta 5. oktoobril ja kestab kuni järgmise laupäevani
- Mul on õigus alati kontrollida, et ega fotode, mida kasutatud on, autoriõigusi rikutud pole! St, et soovitatavalt pange endale kirja kuskile, kust te need fotod võtsite, mida kasutate.
- GOOGLE POLE STOCK FOTO LEHEKÜLG! SEALT EI VÕI ALATI ILMA LOATA PILTE VÕTTA!
Edu kõigile!^^